Şanlıurfa’da deprem sonrası veliler okullara akın etti! Panik anları…

AFAD, saat 10.46'da Malatya'nın Kale ilçesinde 5,9 büyüklüğünde bir depremin meydana geldiğini duyurdu. Şanlıurfa ve çevre illerde de hissedilen sarsıntı sonrası veliler okullara akın etti. Devlet ve özel okullar, endişeli ailelere mesaj atarak öğrencilerin güvenli alanlara yönlendirildiğini bildirdi.

Şanlıurfa’da deprem sonrası veliler okullara akın etti! Panik anları…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), saat 10.46'da merkez üssü Malatya'nın Kale ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, Elazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır, Mardin ve Gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi.

ŞANLIURFA VELİLER OKULLLARA AKIN ETTİ

Şanlıurfa’da okul saatine denk gelen deprem, öğrencilerin sınıflardan hızla dışarı çıkmasına neden oldu. Veliler, çocuklarının güvenliğini sağlamak için okullara akın etti. Özellikle devlet ve özel okullar, tedirgin velilere mesaj göndererek öğrencilerin güvenli alanlara yönlendirildiğini duyurdu.

Depremin ardından, ailelerin yaşadığı endişe ve panik, okullardaki güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Eğitim kurumları, çocukların güvende olduğunu iletmek için iletişim kanallarını hızlı bir şekilde devreye soktu.

Şanlıurfa’da deprem sonrası veliler okullara akın etti! Panik anları…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.